Jak Rozpalić Klasyczną Shishe???

CHCESZ ABY TWOJA SHISHA PORZĄDNIE I DŁUGO SIĘ PALIŁA, BYŁO DUŻO DYMU I WYJĄTKOWO SMAKOWAŁA???

ZAPRASZAMY DO OBEJRZENIA NASZEGO FILMU NA YOUTUBE GDZIE KROK PO KROKU PRZEDSTAWIAMY JAK PORZĄDNIE PRZYGOTOWAĆ FAJKĘ WODNĄ NA TYTONIU - KTÓRĄ ROZPALAMY RAZEM Z WAMI :) :) :)

Przy rozpalaniu Shishy należy pamiętać o klilku Złotych Zasadach, dzięki którym Twoja Shisha będzie porządnie się palić:

Woda w dzbanie musi być bardzo zimna (warto wrzucić lód) Wlewamy jej tyle aby rurka zanurzeniowa była około 2-3 cm pod wodą. Lub aby cały dyfuzor znajdował się pod wodą (jeżeli jest w shishy)

Najlepiej rozpalać na węgielkach kokosowych (kostki) 2-3 sztuki - Węgielki muszą być porządnie rozpalone do białości

Zamiast Foli lepiej używać kominków typu KALOUD LOTUS, które znajdziesz tutaj: Kominki do Shishy

Tytoń (melasa) musi być porządnie wymieszana - nie ubijamy tytoniu w shishy, powinien być luźny i rozdrobniony

Jak nałożymy węgielki to zaczynamy dopiero palić shishe po około 10 min, jak jest nagrzany cały cybuch.

JEŻELI BĘDZIESZ PILNOWACH TYCH PODSTAWOWYCH ZASAD W SZYBKIM TO TEMPIE NAUCZYSZ SIĘ PORZĄDNIE ROZPALAC SWOJĄ SHISHE. A PO WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW ODSYŁAMY DO FILMU :) :) :)

Jak Rozpalić Klasyczną shishe???

.