Jak Rozpalić Klasyczną Shishe???
✅CHCESZ ABY TWOJA SHISHA PORZĄDNIE I DŁUGO SIĘ PALIŁA, BYŁO DUŻO DYMU I WYJĄTKOWO SMAKOWAŁA???
ZAPRASZAMY DO OBEJRZENIA NASZEGO FILMU NA YOUTUBE GDZIE KROK PO KROKU PRZEDSTAWIAMY JAK PORZĄDNIE PRZYGOTOWAĆ FAJKĘ WODNĄ NA TYTONIU - KTÓRĄ ROZPALAMY RAZEM Z WAMI :) :) :)
Przy rozpalaniu Shishy należy pamiętać o klilku Złotych Zasadach, dzięki którym Twoja Shisha będzie porządnie się palić:
✅ Woda w dzbanie musi być bardzo zimna (warto wrzucić lód) Wlewamy jej tyle aby rurka zanurzeniowa była około 2-3 cm pod wodą. Lub aby cały dyfuzor znajdował się pod wodą (jeżeli jest w shishy)
✅ Najlepiej rozpalać na węgielkach kokosowych (kostki) 2-3 sztuki - Węgielki muszą być porządnie rozpalone do białości
✅ Zamiast Foli lepiej używać kominków typu KALOUD LOTUS, które znajdziesz tutaj: Kominki do Shishy
✅ Tytoń (melasa) musi być porządnie wymieszana - nie ubijamy tytoniu w shishy, powinien być luźny i rozdrobniony
✅ Jak nałożymy węgielki to zaczynamy dopiero palić shishe po około 10 min, jak jest nagrzany cały cybuch.
JEŻELI BĘDZIESZ PILNOWACH TYCH PODSTAWOWYCH ZASAD W SZYBKIM TO TEMPIE NAUCZYSZ SIĘ PORZĄDNIE ROZPALAC SWOJĄ SHISHE. A PO WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW ODSYŁAMY DO FILMU :) :) :)
.